Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

HURO este denumirea comercială al HU-RO SERVICE STATION S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Arad, B-ul Revolutiei, Nr. 89, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J02 /1143 /2011 , cod unic de înregistrare fiscală RO29173743 (în continuare “HURO” sau “noi“).
Vanzator – HURO.
Cumparator/Vizitator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre HURO (electronic, telefonic, social media, etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre huro.ro.ro si acesta..
Site – Continutul, informatiile si prezentarea gazduite la adresa web HURO si subdomeniile acestuia.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Continut – reprezinta:

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta, in conformitate cu politica de confidentialitate;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada, conform informatiilor de contactare;
  • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia, conform informatiilor de contactare.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. POLITICA DE COMUNICARE SI PROMOVARE ONLINE

2.1. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta, in acord cu politica de confidentialitate.
2.2 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, HURO isi rezerva dreptul de a cere Vizitatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
2.3. HURO poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care HURO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
2.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
2.5. Cumparatorul/Vizitatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza

  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator;
  • prin contactarea Vanzatorului

2.6. In urma achizitionarii unui Bun sau Serviciu, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Vizitatorului Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de Bunuri sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul sau Serviciul achizitionat.
2.7. Cumparatorul/Vizitatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 2.6. de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la HURO sau prin contactarea HURO in acest sens.
2.8. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie, in conformitate cu politica de confidentialitate. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea HURO
 2.9. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Vizitatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a HURO, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. Vizitatorului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de HURO, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al HURO asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al HURO.
3.3. Orice Continut la care Vizitatorul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre HURO si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea HURO cu referire la acel Continut.
3.4. Vizitatorul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
3.5. In cazul in care HURO confera Vizitatorului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Vizitatorul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea HURO pentru respectivul Vizitator/Cumparatorl sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun Continut transmis catre Vizitator/Cumparator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea HURO si/sau al angajatului/prepusului HURO care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
3.8. HURO isi asuma dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari Site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

4. CONFIDENTIALITATE - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1. HURO va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in cadrul Politicii de Confidentialitate.
4.2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii, in acord cu politica de confidentialitate. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. HURO nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca politica de confidentialitate sau legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
4.3. Va rugam sa parcurgeti Politicii de Confidentialitate., care face parte din prezentul Document

5. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

5.1.Va rugam sa parcurgeti Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare, care face parte din prezentul Document.

6. RECLAMATII

Reclamatiile Vizitatorul/Cumparatorul se pot face in scris, prin intermediul datelor afisate in sectiunea "Contact". Acestea vor fi solutionate de către Vanzător in conformitate cu "Termenii si condiţiile" afişate pe site